Hoppa till sidans innehåll

Kopparkavlen

18 MAJ 2008 21:29
D 14 -tjejerna topp tre på Kopparkavlen!
  • Uppdaterad: 17 JUN 2015 06:38

Våra säkra D14 tjejer visade åter att de tillhör Sveriges absolut vassaste kavlegäng genom sin tredje plats på Kopparkavlen. Det blev en rafflande uppgörelse då 4 lag var samtidigt på upploppet och Frida knep den tredje platsen efter ett starkt lopp där hon var sträcksnabbast. Emma inledde med en stabil första sträcka som följdes upp av Stina som även hon börjar bli allt mer etablerad i klassen. Att de var bästa Dalalag gör dem till favoriter inför höstens DM-kavle.
Övriga ungdomslag lyckades bra utifrån förutsättningar. Extra roligt att vi åter har ett komplett D12-gäng i eget lag med Emma Bergqvist, Linnea Nyberg och Elina Arvidsson som gjorde premiär med den äran. De slutade på 10:e plats, samma placering som H 16-"grabbarna" Erik Vilén, Daniel Drougge, Hanna Klaar och Johannes Hases fick och H 14 med Mats Hases, Jennifer Borg och Oskar Sandberg. Där var Oskar snabbast på sin sträcka av samtliga H 14-killar.
Att Säterbygden har eget juniorlag var länge sedan men nu sprang Erik Fernlund, Henrik Klaar och Anton Backlund in på en 5:e plats och "seniorerna" Fredrik Lind, Gunnar Wigge och Henrik Mårts blev 18:e i H 21. Dessutom fanns några äldre gubb- och gumlag med men där hänvisar vi till resultaten på Kåres hemsida.
 
Bilden: Stina Ernstsson, Emma Backlund och Frida Sandberg visar stolta upp sina pokaler efter sin 3:e plats.
Skribent: Robert Östlund

Bli medlem i vår förening 

Naturpasset

Naturpasset

Våra sponsorer

 

Bagheera-logo

Säterbostäder 

Cykel & Motor 

 

Postadress:
Säterbygdens OK - Orientering
C/o Magnus Fahlholm, Yttre Heden 37
78390 Säter

Kontakt:
Tel: 022533098
E-post: This is a mailto link...

Se all info