Hoppa till sidans innehåll

Klubbkväll 3/6

19 MAJ 2019 18:38
Måndag 3 juni kl 18.00 är det tillfälle att blicka fram emot 2 stora aktiviteter för klubben i höst och alla medlemmar är varmt välkomna,
alltid finns något just DU kan bidra med:
  • Skapad: 19 MAJ 2019 18:38

Här finns inbjudan som pdf.

Vårsäsongen är nästan slut, hoppas du hunnit få många upplevelser i skogen med karta och kompass.  Nu är det dags att börja planera framåt mot sommaren och hösten tillsammans.

Måndag 3 juni kl 18.00 är det tillfälle att blicka fram emot 2 stora aktiviteter för klubben i höst och alla medlemmar är varmt välkomna,

alltid finns något just DU kan bidra med:

28 – 29 september Gustafspinglan i Dammsjön.

Denna anrika tävling som har minst 40 år på nacken med lite olika

upplägg. Det är nu dags att bjuda in till en 2-dagarstävling där planen är 2 st medeldistanslopp med sammanslaget resultat ELLER finns andra spännande förslag som kan locka ännu fler. Inbjudan är inte utlagd ännu så det finns chans att ändra upplägg om vi tycker något annat.

Alla medlemmar behövs i arrangemanget där det utöver banor och tidtagning som är minimikrav för en tävling behövs ett värdigt prisbord, något gott att stoppa i mun före och efter, roliga aktiviteter för de minsta barnen, sanitetsservice med dusch och toalett med mera.

12 - 13 oktober, 25-manna Haninge

Förra året fixade Säterbygden ett eget lag som tog sig runt alla 25 sträckorna – planen är att vi alla ska upprepa den bedriften då vi nu hunnit träna ytterligare ett år. Det kommer förstås att krävas att alla ställer upp för att vi ska få ihop ett lag. Det finns en del förändringar i reglerna som borde gynna en klubb som SOK då det blir mer motions- och ungdomsprägel. Information kommer att ges på träffen om förutsättningar och tillsammans kan vi planera för den träning som kommer att krävas.

Fika och övrigt

Klubben bjuder på fika under kvällen och sedan finns några övriga frågor och informationspunkter från styrelsen – missa inte denna gemensamma klubbkväll!

Välkomna önskar styrelsen!

Skribent: Robert Östlund
Epost: This is a mailto link

Bli medlem i vår förening 

Naturpasset

Naturpasset

Våra sponsorer

 

Bagheera-logo

Säterbostäder 

Cykel & Motor 

 

Postadress:
Säterbygdens OK - Orientering
C/o Magnus Fahlholm, Yttre Heden 37
78390 Säter

Kontakt:
Tel: 022533098
E-post: This is a mailto link...

Se all info