Hoppa till sidans innehåll

Säterbygden arrangerar

17 JUN 2018 18:51
Som ett sätt att få in nya friska pengar till föreningens verksamhet kommer vi under 2018 att vara med och arrangera två större tävlingar.
  • Skapad: 17 JUN 2018 18:51

Det är ett bra sätt att både fylla på klubbkassan så att vi alla kan fortsätta att träna och tävla men också ett tillfälle att bidra till bra verksamhet för andra. De här två tillfällena kan ni alla skriva in i kalender – ju fler vi är som hjälps åt desto bättre arrangemang och kanske även mer inkomst.

14 juli Säter Triathlon.

Säterbygden har för många år sedan varit medarrangör till detta årliga arrangemang i Säter. Tävlingen har förändrats från ett megaarrangemang till en något mindre triathlontävling men ändå har det gett ett bra netto för klubbarna. Vi har i år fått frågan om att hjälpa till med några valda delar i arrangemanget och tackat ja då vi behöver hitta nya sätta att få in pengar.

Säterbygden kommer att vara ansvarig för sekretariat och tidtagning med Sportident. Det kommer att både likna men även skilja en del från orienteringstävling men det finns gott om kunskap och även utrustning i klubben som kommer väl till pass.

1 – 2 september Svenska Cupen MTBO i Gustafs.

Efter succén med SM 2016 har vi fått frågan och tagit på oss att arrangera sista deltävlingen i årets cup. Det kommer att krävas många händer för att få den tävlingen bra. Kartan är i stort sett användbar från 2016 men kommer att kräva lite revideringar i sommar. Oskar kommer att lägga grunden till banorna med stöd av Kjell.

Vi andra kommer att behövas för alla andra funktioner både arenauppbyggnad, parkering, start, mål, sekretariat, servering, prisanskaffning och utdelning, sjukvård mm.

Vi alla behövs då vi inte är så stor klubb. Ta kontakt med mig och berätta vad just DU kan tänka dig att hjälpa till med, antingen innan genom priser, bakning mm och/eller på tävlingsdagen med någon rolig uppgift.

Ser fram emot att höra från DIG/ Per Sandberg 070-64604673 This is a mailto link

Skribent: Robert Östlund
Epost: This is a mailto link

Bli medlem i vår förening 

Naturpasset

Naturpasset

Våra sponsorer

 

Bagheera-logo

Säterbostäder 

Cykel & Motor 

 

Postadress:
Säterbygdens OK - Orientering
C/o Magnus Fahlholm, Yttre Heden 37
78390 Säter

Kontakt:
Tel: 022533098
E-post: This is a mailto link...

Se all info